virtueel aanbod

Wekelijks op maandag

Zachte Yin Yoga met Petra

20.00-21.00

Ik wil me registreren
Wekelijks op dinsdag

Ontspannende Yang Yoga met Pankaj

20.00-21.00

Ik wil me registreren
Wekelijks op dinsdag

Kundalini Yoga met Lies

20.00-21.15

Ik wil me registreren
Wekelijks op donderdag

Kundalini Yoga met Lies

8.30-9.45

Ik wil me registreren
Wekelijks op donderdag

Zachte Yin Yoga met Petra

20.30-21.30

Ik wil me registreren
Wekelijks op zaterdag

LachYoga Ouder+Kind (4-6yo) met Diana

9.30-10.30

Ik wil me registreren
Wekelijks op zaterdag

LachYoga Ouder+Kind (7-9yo) met Diana

10.30-11.30

Ik wil me registreren

Yoga in tijden van corona

Omdat we nu eenmaal altijd nood hebben aan me-time, en zéker in tijden van chaos, ambiguïteit en onzekerheid zoals vandaag… zijn we beginnen experimenteren met virtuele yogalessen. Dat past ook wel bij ons imago, the Matrix was nooit veraf 😉

Concreet bieden we online yogalessen aan als volgt: Je gekende —favoriete— teacher geeft via een videocall een yogales. Jij voorziet thuis een plek waar het voor jou voldoende rustig is. Je logt in op deze videocall. Et voilà, jouw me-time is een feit!

video killed the radiostar

Maar het houdt je yogapractice springlevend 😀 Alleen is het wel effe zoeken, zeker de eerste keer. Start dus tijdig met je registratie (we vragen je naam en emailadres) en de installatie van de tool. Zorg ook voor een goed WiFi bereik en voldoende batterij…

niet storen!

Via onze digitale tool, kunnen wij alle deelnemers zien in individuele schermen. Als jij kiest om je camera te activeren. De teacher heeft dan duidelijk zicht op wie wat aan het doen is, en kan gericht aanwijzingen geven. Heb je dit liever niet, dan geef je geen toegang tot je camera. Dat kan evengoed.

Het geluid van bij jou thuis, komt niet door naar de groep. Geen schrik dus dat je huisgenoten de andere deelnemers zouden storen. Iedereen zit in zijn of haar eigen bubbel.

energie?

Wat tijdens de try-outs vooral opviel is dat de yogahoudingen slechts één aspect vormen van de beleving. Een ander aspect is de energie van de teacher tijdens de sessie. We leggen ons hart in elke les, en die energie is voélbaar. Dit maakt een groot verschil met het volgen van een yogafilmpje op YouTube. Al is dat uiteraard ook een goed alternatief in tijden van nood.

Wat kost het?

Voor je eerste virtuele deelname kies je zelf wat ze je waard is. Misschien bevalt het je helemaal niet, dan hoef je niets te betalen. Het merendeel van de deelnemers tot dusver, gaf aan dat een virtuele yogales even veel deugd deed als een ‘gewone’ les. Daarom besloten we vanaf de tweede deelname een ‘gewone’ les aan te rekenen.

Hoe zat het weer met de tarieven? Deze info vind je hier.

Voor de kinderyoga rekenen we 1 beurt aan per gezin per les. Dus als je met partner en kinderen wil deelnemen aan een yogasessie, betaal je de prijs voor 1 volwassene.

Concreet: Heb je een engagement en ligt je kaartje bij ons, dan knippen wij hier een gaatje. Heb jij je kaartje thuis, dan knip jij hierin een gaatje (met een gewone perforator, of met de schaar). We wisselen foto’s uit zodat iedereen transparant kan opvolgen hoeveel beurten er nog beschikbaar zijn.

Heb je een Goed Begonnen kaartje, dan contacteer je Petra (petra@mtrx.be of 0491/95 41 57)

Betaal je per les, wil je een nieuw Goed Begonnen kaartje of Engagement aankopen, dan laat je dit ook weten aan Petra, zij doet het nodige. Heb je hierover vragen? Drie keer raden… contacteer Petra! Inderdaad 🙂

benodigdheden

Om je yogagevoel zo goed mogelijk te evenaren, is het aan te raden een aantal zaken in de buurt te voorzien. We hebben niet altijd alles nodig. En je kan gerust meedoen zonder de attributen. Maar wat variatie in de houdingen is wel eens leuk. Dit is wat we aanraden om bij de hand te houden:

Zachte Yin Yoga (Petra)

 • een yogamat
 • een deken
 • een kussen
 • een dik kussen of een grote badhanddoek (ter vervanging van het paarse yogakussen)
 • enkele dikke boeken (ter vervanging van het zwarte yogablok)
 • een kleine badhanddoek die je in de lengte oprolt (ter vervanging van de BackMitra)
 • een riem (ter vervanging van de yogariem)
 • een thermos met thee voor na je les 🙂

Ontspannende Yang (Pankaj)

 • een yogamat
 • een thermos met thee voor na je les 🙂

LachYoga Ouder+Kind (Diana)

 • een yogamat per deelnemer
 • een computer met voldoende groot scherm
 • voldoende beweegruimte

Gezellig

De gezellige babbel na de les, kunnen we je helaas niet bieden. Dat geeft je wel de gelegenheid om nog even langer in je bubbel te blijven terwijl je van een huisgemaakt theetje geniet.

Heel graag tot gauw in een online les. Hou het intussen veilig en gezond

Namasté