Soulcircle: Jezelf helemaal uitnodigen en geborgenheid vinden in de veiligheid van de vrouwencirkel

Mag jij er helemaal zijn, met alles wat je deze wereld te bieden hebt? Ben je genoeg zoals je bent (niet te veel, of te weinig)? Wil je oefenen in groeien om hier volmondig ‘ja’ op te antwoorden, jezelf helemaal uitnodigen en laten zien, binnen de veiligheid van de cirkel? Wil je je geborgen weten in die heilige ruimte, en voelen dat je er hélemaal mag zijn, met alles wat je bent? Mogen alle kanten van jezelf in het licht komen staan, zodat je kan groeien als mens en als vrouw volledig in je kracht kan komen? Ben jij op zoek naar jouw spiritualiteit? Dan mag deze vrouwencirkel misschien deel uitmaken van jouw pad.

It’s been calling me/you

Ik ben een nieuwsgierige, open minded, leergierige en ondernemende vrouw die wil weten wat het leven te bieden heeft. Een vrouw die zichzelf beter wil leren kennen en begrijpen, en de weerstanden die er zijn wil onderzoeken. Oorspronkelijk eerder observerend vanuit mijn ingenieursbrein en vanop een afstandje. Maar met het verstrijken van de tijd (en op voortschrijdend inzicht) steeds meer vanuit mijn eigen ervaring en in connectie met mijn vrouwelijk ‘weten’ (waar je intuïtie en je lijfelijk gewaarzijn elkaar bevestigen).

De afgelopen jaren (sinds 2016) heb ik mezelf onderlegd in verschillende coaching methoden. Ik heb prachtige (spi)rituele paden bewandeld, me de routes eigen gemaakt en begrijp hoe ze allemaal over hetzelfde gaan. Nu geef ik deze ervaringen door in het begeleiden van deze vrouwencirkel. Want hoewel één op één werken enorm transformerend en dankbaar is, heeft een cirkel de kracht om nog zoveel meer betekenis te geven aan onze groeipaden. Persoonlijk ontwikkelen in een collectief bewustzijn is zoveel meer geborgen, gedragen en rijker. Dat mocht ik zelf ervaren, en dat gun ik jou ook! Mijn rol hierin is de groep en jou persoonlijk te begeleiden en een veilige plek creëren waarin alles er mag zijn.

Misschien hou je (ook) niet van theekransjes met oeverloos geklets in het ijle? Geen zorgen, die ’toer’ gaat deze cirkel niet op! Wel gaan we samen de diepte in, kijken naar de onbewuste patronen en beperkende overtuigingen die je tegenhouden om voluit te leven. We onderzoeken hoe het zit met onze balans tussen geven en nemen, luisteren naar onze innerlijke stemmetjes, maken beweging in jouw systeem mogelijk,…

the sun sees your body, the moon sees your soul

Wat mag je verwachten?

Deel uitmaken van een vrouwencirkel kan helend zijn, net omdat vrouwen leren ‘vrouwen’ bij andere vrouwen (en we in een ‘nogal’ mannelijke maatschappij leven…). Je draagt elkaar en ondersteunt elkaar in je innerlijke processen. Je ziet jezelf weerspiegeld in de andere vrouwen van de cirkel, hoe verschillend ze ook lijken, hoe anders ook de gekozen strategieën, de rugzak en de karaktereigenschappen. Zelf heb ik al zo vaak mogen ervaren hoe waardevol, diepgaand en krachtig het is om deel uit te maken van een vrouwen cirkel.

Hoewel ik veel kaders zal aanreiken, zullen we vooral samen ervaren wat helpt en werkt voor elk van ons en reflecteren op wat zich aandient. Heling en transformatie zijn mogelijke winsten waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Maar je zal er veel toe worden uitgenodigd!

Meedoen aan de cirkel betekent dat je je engageert om je open te stellen, vanuit radicale eerlijkheid. Je bepaalt zelf hoe ver je mee gaat in elk proces en aan welk tempo. Alles mag er zijn. Dat kunnen ook weerstanden of triggers zijn. We gebruiken de wijsheid van ons lichaamsbewustzijn en de wijsheid van de groep. We vormen een groep onder gelijkgestemden en voorzien een veilige container voor elkaar. We starten een gezamenlijke WhatsApp groep waarin we ons proces kunnen delen en inspiratie kunnen uitwisselen.

Waartoe nodig ik je uit?

Een vrouwencirkel bijeenkomst verloopt steeds als volgt:

 • Diepe check in
 • Lichaamswerk en oefeningen/rituelen rond ‘innerlijk werk’
 • Dialoog over een samen gekozen focus of thema
 • Check out

Betreffende de gekozen focus of het thema kunnen volgende kaders aan bod komen:

 • De impact van onze hormonale cyclus op ons ‘zijn’
 • Opstellingen en Systemisch werk
 • Hartcoherentie
 • Transformational Presence – de wereld anders bekijken
 • Werken rond beperkende overtuigingen
 • Leren Verbindend Communiceren met jezelf en anderen
 • Ayurvedische wijsheid
 • Medicijnwiel en Sjamanisme
 • Rituelen en ceremonies

We komen één keer per maand samen, op wisselende momenten:

 • zaterdag 4 februari 15:00-18:00
 • dinsdag 7 maart 19:00-22:00
 • donderdag 6 april 19:00-22:00
 • vrijdag 5 mei 19:00-22:00
 • zondag 4 juni 15:00-18:00

Deelnemen kost 50 euro per sessie of 200 euro voor de reeks. Vanaf het moment dat er voldoende deelnemers zijn (6 à 9) zijn we vertrokken.

To really step into our power as women is not to become like men.

Ik gun mezelf een diepere zielsconnectie met zijn vrouw-zijn (reeks)Ik gun mezelf een diepere zielsconnectie met zijn vrouw-zijn (enkele deelname)