Van spanning naar Spirit

Ga je door een heftige periode en zoek je een manier om in alle rust je batterijen terug op te laden?

Begin je te beseffen dat jouw hoofd al jaren je doen en laten bepaalt (of liever gezegd ‘beperkt’) en wil je graag meer voeling krijgen met de wijsheid van je lichaam? (Zonder hier veel over te moeten praten)

Ben je wel ergens een beetje geïnteresseerd in energetisch werk en reageer je tegelijk heel erg allergisch op “zweverig gedoe”?

Dat ken ik maar al te goed!

Leven in de 21ste eeuw is heftig. Onze maatschappij is intens en tegelijk vrij ‘eng’: ze wordt door de ratio geregeerd. Uiteraard zijn we geneigd om energetisch werk met een zekere scepsis te benaderen. Tegelijk zien we dat onze eenzijdige, rationele benadering van (samen)leven al te vaak leidt tot

  • spanningsklachten, vermoeidheid, burn-out
  • lichamelijke, geestelijke en/of emotionele kwetsuren
  • ongezonde onzekerheid / zenuwachtigheid / angsten

Waardoor het leven alleen maar zwaarder wordt. Een vicieuze cirkel, zo lijkt het wel.

Welkom in je lijf!

Reiki herstelt de (energie-)disbalans in je lichaam. Reiki is ‘universele levensenergie’ en is daarom een welkome aanvullende voedingsbron voor ons als mens. Om je lichaam optimaal te laten functioneren, is het immers nodig dat de energie in je lichaam blijft stromen. Waar nodig, lost Reiki blokkades op, geeft ze nieuwe energie aan oude ballast. Zo connecteer je —beetje bij beetje— dieper met je lichaam en voel je hoe flow zich herstelt. Reiki laat je thuiskomen in je lijf.

Door een Reiki behandeling komt er extra energie beschikbaar voor het lichaam, zodat het lichaam met die extra energie aan het herstel kan beginnen.
De gever kan geen invloed uitoefenen op het resultaat van de behandeling, het lichaam van de ontvanger en zijn/haar energiesysteem regelen dat allemaal zelf. Het is voor een Reiki behandeling dan ook niet nodig om een diagnose te stellen. Dat is maar goed ook, want alleen een arts is daartoe bevoegd. Reiki is nooit negatief of schadelijk. Het werkt ondersteunend maar vervangt nooit een behandeling door een arts.
Ik gun mezelf een energiek lichaam

Op maandag om 21u30 reserveer ik in mijn agenda tijd voor een individuele Reiki-sessie. Deze duurt 30 à 45 minuten en kost 45 euro.  Wil jij graag deze universele levensenergie ontvangen? Reserveer je plek via bovenstaande knop.

Past dit moment je niet, of heb je twijfels of Reiki voor jou een verbetering kan brengen, of andere vragen? Contacteer me voor een vrijblijvend gesprek.

Bel me op 0491 95 41 57 of vul het contactformulier in. Ik behandel je aanvraag met de nodige zorg.

Petra