Eerste keer bij Matrixyoga? 

Zorg dat je ons niet ‘mist’. De Burvenichstraat is namelijk een laaaaaaange straat… en ons atelier ligt toch wel een beetje ‘verstopt’ schuin tegenover de Carrefour… Neem 10 seconden de tijd om dit filmpje te bekijken, het zal je veel zoektijd besparen 🙂

Wat kost het?

We bieden verschillende formules aan. De prijs is afhankelijk van de optie die best bij jou past. Bekijk de tabel hieronder voor de concrete prijzen.

Hoe gebeurt de betaling?

Betalen kan heel makkelijk via de betaalknoppen op deze pagina. Ben je hier geen fan van? Dan kan je ook contant betalen in de studio, via je betaalapp of via overschrijving. Toon je betaalbewijs op je smartphone, en je krijgt direct je kaart. Zonder bewijs, helaas geen kaart. Dan betaal je een losse les. Bedankt voor je begrip!

Onze betaalgegevens: Pi Kwadraat BV, IBAN: BE42 7370 2543 4554, BIC: KREDBEBB. Vermeld bij de overschrijving steeds ‘Yoga’ en je naam

Losse Les

15

Per SessieSporadisch in de buurt?

Dan is dit jouw ding!

  • Eénmalige deelname
  • Yoga-toebehoren inbegrepen
  • Geen verdere verplichtingen
Ik ben fan! Naar de betaling

Goed BegonnenMost Popular

25

Voor 2 Sessies… is al half gewonnen

Voordelige kennismakingsformule

  • 2 yogasessies
  • 1 maand geldig
  • Yoga-toebehoren inbegrepen
Deze wil ik! Naar de betaling

Engagement

150

Per ReeksHelemaal fan van MatrixYoga?

Dan is dit de voordeligste optie!

  • 13 yogasessies
  • 1 jaar lang geldig
  • Kies elke week naar welke les je komt
Ik ben fan! Naar de betaling

Wat moet ik meebrengen? COVID-19 update:

Om contact te vermijden, breng je best je eigen matje mee. Ook vragen we om een mondmasker te dragen bij het binnenkomen en klaarmaken van je yogaplekje. Van zodra iedereen op zijn matje zit, mogen de maskers af 🙂

Ben je (last minute) verhinderd?

Je kan je reservatie annuleren via de link in de reservatie-bevestiging. Als het erg last minute is, vinden we het fijn dat je ons ook een berichtje stuurt. Dat kan op 0491 95 41 57 (Petra). Annuleer je meer dan 4u voor aanvang van de les, dan wordt je beurt niet aangerekend.

Waar kan ik parkeren?

Voor de deur! Er is gratis parking voor een tiental wagens en minstens evenveel fietsen. Mocht deze parking volzet zijn, dan kan je gratis parkeren in de straat of op de parking van de atletiekterreinen (onze buren).

Wat als ik niet flexibel ben?

Maak je geen zorgen, flexibiliteit is geen vereiste. Alle houdingen zijn geschikt voor elk lichaamstype. Er zijn altijd alternatieve houdingen mogelijk. Zo kan iedereen op een comfortabele manier deelnemen. Elk lichaam heeft baat bij yoga. 

Wat en wanneer eet ik best?

Dat hangt er van af. Maar algemeen kom je beter met een lege maag dan met een volle. 

Welke kledij is best geschikt?

Kledij die je toestaat om vrij te bewegen. Het hoeft niet overdreven sportief te zijn. Wel comfortabel en warm genoeg.