Een leven waarbij je moeiteloos aantrekt wat je verlangt?

Dàt klinkt te mooi om waar te zijn!

En toch zit het universum (ook op dat vlak) ongelofelijk ingenieus in mekaar…

Toen ik twee jaar geleden met een open hart en een gezonde dosis scepsis “ja” zij op de uitnodiging om deel te nemen aan een ’21 Days Abundance Meditatie’, kon ik niet vermoeden hoe krachtig de impact hiervan zou zijn… Intussen ervaar ik in mijn dagelijkse realiteit op zoveel manieren wat Einstein een eeuw geleden al verkondigde: “Everything is energy and that’s all there is to it. Match the frequency of the energy you want and you cannot help but get that reality. It can be no other way.” En deze wijsheid is eeuwenoud…

Activeer je ‘destiny life’

Intussen ben ik steeds bewuster en beter het leven aan het creëren waar ik de sterktes van mijn ’true self’ ten volle kan inzetten op een manier die steeds beter bij mij past, mij voedt en zelfs (steeds sneller) doet groeien.

Ik activeerde een vliegwiel dat steeds krachtiger wordt. En die ervaring wil ik met jou delen. Want ik gun jou ook dat jij mag ervaren dat er een pad is in je leven richting meer zingeving, meer energie, meer voldoening en ongetwijfeld beter gealigneerd met je zielsplan… jouw destiny life.

Dure beloftes…

Ik besef heel goed dat ‘je destiny life leven’, een dure belofte is, die best wel een beetje klinkt alsof je het roer volledig zou moeten omgooien: andere werkcontext, andere partner, andere woonplaats… Niets is echter minder waar, wel integendeel: je destiny life leven start in je huidige context, die kan jou immers alles bieden om in te groeien. Je hoeft zelf niets in gang te zetten, geen overhaaste conclusies te trekken…

Door zelf anders in je leven te staan, trek je ‘gewoon’ andere dingen aan: andere situaties, andere reacties, andere energie… Het is ook niet zo dat je leven van de ene op de andere dag helemaal zal transformeren richting je destiny life. Maar beetje bij beetje (en soms toch wel met boeiende sprongen) manifesteer je steeds meer van het positieve dat je aantrekt. Zo werkt de kosmos nu eenmaal…

Activeer je destiny life tijdens de volgende eclipse periode

Ben je benieuwd naar hoe het voor jou ook allemaal wat moeitelozer en meer in lijn met je ’true self’ kan? Op donderdag 20 april 2023 start een nieuwe eclipse periode. Een periode die zich twee keer per jaar aandient en 14 dagen duurt.

Gedurende elke eclipses periode reageert de kosmische energie nóg gevoeliger op (veranderingen in) jouw energie. Je kan als het ware de kosmische energie van de eclipse periode gebruiken om sprongen te maken -quantum leaps, naar een nieuwe realiteit die je meer toelaat te zijn wie jij bent. Het ideale moment om actief aan de slag te gaan, en daar kan en wil ik jou bij helpen!

Waar en wanneer starten we?

Op donderdag 20 april 2023 start ik (voor de vierde keer intussen ✨) een nieuwe ’21 Days Abundance Meditation’-groep. Aansluiten bij deze groep, houdt in dat je gedurende 3 weken, dagelijks een geleide meditatie ontvangt en vaak ook een huiswerkopdracht (beide in het Engels). Je hebt 24u de tijd om deze te beluisteren, respectievelijk uit te voeren.

Het is je eigen keuze/verantwoordelijkheid om de huiswerkopdracht te doen of niet. Mijn ervaring is dat de meditaties op zich al zeer krachtig zijn, en dat extra energie investeren in de huiswerkopdracht versterkend werkt, zeker als je voelt dat het je een beetje moeite kost om ermee aan de slag te gaan 😇 Dit is vaak een teken dat er op het thema van de opdracht energie zit die jou mogelijks kan vasthouden in je oude patronen en dus je huidige leven…

Daarnaast is er dit vrijblijvend (en ten zeerste aanbevolen) aanbod:

We starten samen op donderdag 20 april (19u-19u45) met een live kick-off moment in onze studio. Zo kunnen we samen verbinden en een krachtige intentie formuleren. Twee elementen die mee bijdragen om de gewenste toekomst te helpen manifesteren.

Op donderdag 27 april en 4 mei (20u-20u30) kan je aansluiten op een virtueel moment met de focus op ervaringen delen.

Op donderdag 11 mei (19u-19u45) is het live slotmoment voorzien in onze studio, waar we de verbinding in schoonheid beëindigen.

Deze momenten zijn volledig vrijblijvend, bedoeld om je te ondersteunen in deze journey.

Wanneer je de 21 dagen hebt volbracht, mag je een heel fijn materieel aandenken ontvangen als blijvende totem van je intentie.

 

Deelnemen kost 75 euro en inschrijven kan tot dinsdag 18 april 18u00. Een gezonde dosis scepsis en een open hart zijn het enige wat je nodig hebt om te starten 🙏🏻🥰

Ik gun mezelf een moeitelozer leven