Algemene voorwaarden

Yogalessen/Workshops/Events

Volgende voorwaarden zijn van toepassing op alle yogalessen,workshops en events georganiseerd door MatrixYoga.

Registratie
Deelnemers zijn pas volledig ingeschreven nadat ze het lesgeld betaald hebben. Na invullen van het deelnameformulier ontvangen ze een mail ter bevestiging van de inschrijving. Hierin staan de betaalmodaliteiten vermeld. Indien de betaling niet ontvangen wordt binnen de meegedeelde termijn, wordt de plaats vrijgegeven aan een andere deelnemer.

Annulatie
Indien je jouw deelname wenst te annuleren 10 dagen voor de sessie (of eerder) wordt de deelname terugbetaald met vermindering van €10,- registratiekost. Tenzij dit in strijd is met de vermelding op de eventpagina op het moment van de inschrijving. Indien de annulatie minder dan 10 dagen voor het event gebeurt, kan geen terugbetaling gebeuren. De deelnemer kan wel, na overleg met MatrixYoga, iemand anders in zijn/haar plek laten deelnemen. De deelnemer die annuleerde staat zelf in voor het vinden van een vervanger.
De betaling toewijzen aan een ander event is niet mogelijk.
MatrixYoga behoudt zich het recht voor events te annuleren indien er onvoldoende inschrijvingen zijn. In dit geval zal het inschrijvingsgeld integraal worden terugbetaald. Er wordt echter geen extra schadevergoeding uitgekeerd aan de ingeschreven deelnemers.

Foto’s en video’s
Tijdens events en yogasessies kunnen foto’s genomen worden en video opnames gebeuren. Deze opnames kunnen door MatrixYoga gebruikt worden ter informatie, promotie en voor opleidingsdoeleinden. Het gebruik ervan door MatrixYoga is kosteloos en niet beperkt tot sociale media, brochures, website, nieuwsbrieven, publicaties en pers. Deze foto’s en video’s zijn de uitsluitende intellectuele eigendom van MatrixYoga en de fotograaf.

Verzekering
MatrixYoga is niet verantwoordelijk voor diefstal, verlies of beschadiging van de persoonlijke eigendom van de deelnemers. Deelnemers zijn zelf volledig verantwoordelijk voor wat zij meebrengen naar het atelier.
Schade veroorzaakt aan de studio en het interieur van de studio worden betaald door de partij die deze schade heeft veroorzaakt.
Deelnemen aan de lessen gebeurt op eigen risico. Als deelnemer begrijp je dat de organisatoren en lesgevers niet verantwoordelijk zijn voor ongevallen of verwondingen tijdens de les opgelopen. Indien je medische conditie speciale zorg vereist (bv rugpijn, hernia, operaties aan knieën,…), of indien je zwanger bent, overleg je eerst met arts en breng de lesgever op de hoogte van je lichamelijke conditie.

Privacy verklaring
De data die MatrixYoga verzamelt (via inschrijvingen en contactformulieren) zijn enkel voor intern gebruik en zullen niet gedeeld worden met externe/derde partijen.

Laatste update 22 februari 2017