Als ik je ergens mee kan helpen, graag!

  Ik ben een ‘people person’. Wat ik het liefste doe is mensen empoweren. Hen laten inzien wat ze waard zijn. Yoga is één van de manieren waarop ik dit realiseer. Maar ik hoor regelmatig dat ik al pratend ook mensen inspireer -wat als coach ook wel de bedoeling is. En dat is helemaal wederzijds!

  Misschien reageer ik niet onmiddellijk?

  Ik ben natuurlijk ook maar een mens. Met meer ambities dan tijd. En dan moet ik keuzes maken en prioriteiten stellen. Ik start elke dag ook maar met 100{5730cb98cad9f555927cd0775faaf7b26c8615a06e7a449714c1f55685c26076} energie. Wat de ene dag al wat meer blijkt te zijn dan de andere.

  Dus het kan zijn dat je even moet wachten op een reactie. Denk dan vooral niet dat het aan jou ligt! Van zodra het kan, geef ik jouw vraag de aandacht die ze verdient. Ik kijk er naar uit van jou te horen!

  Groeten,

  Petra

  Heb je vragen? Neem gerust contact op! Je mag me alles vragen. 

  Stuur me een bericht en je hoort zo snel mogelijk van mij.